Полтавська фабрика з виробництва шкарпеток – амбасадор проєкту «Зроблено в Україні»

Версія для друкуВерсія для друку

Полтавська фабрика з виробництва шкарпеток – амбасадор проєкту «Зроблено в Україні»

 

Компанія 14 років на ринку. Виробляє шкарпетки та постачає їх на великі вітчизняні мережі та за кордон.

«У власника компанії була амбітна ідея: «Не хочу возити шкарпетки з-за кордону, хочу виробляти тут розвиватися тут і підтримувати економіку, продаючи товар, створений в Україні». Так і зародилося наше підприємство», – розповіла заступник директора компанії «Прем’єр Сокс» Олена Бабенко.
Шкарпетки виготовляють з якісної сировини. Це бавовна та поліамід для спортивних шкарпеток.
Процес розпочинають у відділі дизайну. Тут розробляють сотні зразків шкарпеток. Потім ескіз передають до в’язального цеху, де оператори-в’язальники запускають процес виготовлення шкарпетки на машину. Зашивають шкарпетку в швейному цеху. Далі у формувальному цеху вироби вирівнюють за допомогою спеціальних металевих лап, які працюють за принципом праски. І завершальний етап – пришивають етикетку.
Компанія – амбасадор ініціативи «Зроблено в Україні».
«Ми активні амбасадори цього проєкту. Ми зробили шкарпетку, мерч для самої ініціативи «Зроблено в Україні».Всі етикетки промарковані цим логотипом, незалежно чи вони будуть продаватися в Україні чи за кордоном. Якщо ми працюємо тут і зараз – повинні підтримувати свій до свого по своє», – сказала Олена Бабенко.
Компанія допомагає ЗСУ, ТрО, волонтерам і ВПО. Передали близько 300 тис. пар шкарпеток безкоштовно. Також передають засоби гігієни, закуповують одяг, донатять на ЗСУ.
Свої товари постачають у Норвегію, Німеччину, Польщу, Чехію, Францію. Наразі напрацьовують нових клієнтів на експорт.

Наверх ↑