ПРО ПРОБЛЕМИ ОСВІТЯН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ

Версія для друкуВерсія для друку

ПРО ПРОБЛЕМИ ОСВІТЯН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ 29 листопада відбулася колегія відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, у роботі якої брали участь голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко , заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, радник голови райдержадміністрації Олександр Жалдак, що дало змогу освітянам порушити перед керівництвом району чимало питань та отримати відповіді на них.

Розпочала засідання начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, запропонувавши розглянути порядок денний.  Окрім того, присутні освітяни звернули увагу на ряд гострих питань, зокрема вивезення сміття, установлення системи сигналізації для охорони навчальних закладів, організацію харчування у закладах освіти тощо.

Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко наголосила на необхідності подати всі проблемні питання і пропозиції у розрізі кожного навчального закладу, зауваживши, що у роботі не повинно бути дрібниць. При тому очільниця району висловила особливу вдячність за серйозне ставлення до виконання посадових обов’язків та організацію спортивних заходів голові районної організації ВФСТ «Колос» Сергію Бортніку.

«Завдяки спільним зусиллям нам вдалося у цьому році побудувати два спортивних майданчики, які користуються неабиякою популярністю у молоді. Розглядається питання будівництва ще двох подібних майданчиків у наступному році. Це лише невеликий приклад ефективної співпраці і реальний результат роботи. Я переконана, що у розвитку регіону повинні бути зацікавлені всі», - наголосила Тетяна Качаненко.

Впродовж засідання обговорили решту питань, які виникали, та окреслили перспективи роботи у наступному році.

Наверх ↑