Районна комісія вважає за необхідне провести роботу серед агроформувань щодо попередження виникнення пожеж та забезпечення засобами пожежогасіння

Версія для друкуВерсія для друку

Районна комісія вважає за необхідне провести роботу серед агроформувань щодо попередження виникнення пожеж та забезпечення засобами пожежогасіння 7 червня в.о. голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком проведено засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Учасники засідання детально обговорили наступні питання порядку денного: про стан готовності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах інфраструктури, щодо яких існує загроза вчинення терористичних актів; про запобігання виникнення пожеж на об’єктах сільськогосподарського виробництва в період збору врожаю зернових; про стан утримання джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах району та обладнання пірсів для забору води в районі.

Під час обговорення виникало чимало питань та пропозицій щодо покращення роботи у визначених напрямках. Зокрема, правоохоронним органам спільно із органами місцевого самоврядування рекомендовано проводити спільні практичні відпрацювання щодо дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, розробити плани проведення навчань. Члени комісії порушують питання необхідності активізувати співпрацю із ЗМІ у напрямку покращення інформування населення з проблемних питань, провести роботу із агроформуваннями щодо попередження виникнення пожеж та забезпечення засобами пожежогасіння.  

Наверх ↑