Робоча поїздка у Тарандинцівську та Бієвецьку сільські ради

Версія для друкуВерсія для друку

Робоча поїздка  у Тарандинцівську та Бієвецьку сільські ради

В рамках робочої поїздки голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко відвідали Бієвецьку та Тарандинцівську сільські ради. Цікавилися, як проходить збір пізніх зернових, а також підготовка до посівної.

Представники районної влади побували у медичних закладах даних сільських рад, поспілкувалися з працівниками Єнківського ФАПу та Тарандинцівської амбулаторії сімейної медицини з приводу програми «Доступні ліки», вакцинування громадян, забезпечення ліками онкохворих тощо.  Торкнулися також питання фінансування галузі.

Активні громадяни та школярі з Тарандинців під проводом сільського голови Анатолія Тітенка організувалися  для впорядкування придорожньої території на дамбі, влаштувавши своєрідний день довкілля місцевого рівня. Люди викосили бур’яни понад дорогою, згребли її в купи та вивезли, облаштували майданчик для відпочинку над ставком. Тепер тут добре рибалити, а можна й скупнутися,  адже погода дозволяє. «Як добре, що в нас на селі живуть такі активні та працьовиті люди, і є лідери, які можуть їх згуртувати. З такими можна гори звернути!» - впевнена очільниця району Тетяна Качаненко.

 

Наверх ↑