Розпочалися робочі поїздки керівництва району в населені пункти

Версія для друкуВерсія для друку
Розпочалися робочі поїздки керівництва району в населені пункти   29 січня голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Юлія Білокінь здійснили робочу поїздку у Калайдинці, де зустрілися з сільським головою Калайдинцівської сільської ради Василем Гавою та директором школи Сергієм Мисником.
Поміж інших питань було обговорено фінансування у 2018 році об’єктів,  включених до програми економічного та соціального розвитку Лубенського району, розглянуто можливі джерела фінансування, звернуто увагу на залучення коштів різних рівнів (сільського, районного, обласного, державного бюджетів).
Вивчено проблемні питання новоствореного опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», зокрема, реконструкції теплогенераторної, оскільки котли, якими опалюється школа, вже вичерпали свій ресурс, установки фільтрів для питної води. Також проведено огляд відремонтованих допоміжних приміщень. 
«Наші пропозиції розвитку сільської ради знайшли повне порозуміння з сільським головою Василем  Гавою, - зауважила очільниця району, - дуже приємно, що він, як справжній господар, з відповідальністю ставиться до своїх виборців. Зокрема, із бюджету сільської ради у цьому році планується виділяти кошти для забезпечення функціонування закладів освіти, охорони здоров’я, культури та розвитку спорту»
 
Наверх ↑