Сергій Сіряченко на засіданні круглого столу: «Систему пільгового перевезення міста та району необхідно зробити єдиною»

Версія для друкуВерсія для друку

Сергій Сіряченко на засіданні круглого столу: «Систему пільгового перевезення міста та району необхідно зробити єдиною»

За круглим столом намагалися знайти найкраще рішення з питань пільгового перевезення у місті та районі, а також переймалися проблемами початку опалювального сезону у закладах соціальної сфери. Участь у обговоренні взяли виконувач обов’язків  голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови Ігор Нестеренко, сільські голови, представники від Засульської сільської ради та міськвиконкому, перевізники, представники ПАТ «Лубнигаз», начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, ЗМІ.

«Систему пільгового перевезення міста та району необхідно зробити єдиною, - наголосив Сергій Сіряченко, - громадяни, які мають право на пільги, повинні мати змогу користуватися ними в повному обсязі як у місті, так і в районі».

Начальник відділу агропромислового  та економічного розвитку Любов Логвин інформувала громадськість щодо стану перевезень у Лубенському районі та окреслила ряд наявних проблем. На сьогодні кожна сільська рада знайшла свій спосіб взаємодії з перевізниками та пасажирами-пільговиками, однак, виникають проблеми з перевезенням селян у місті та навпаки. Разом з тим, у повному обсязі забезпечити пільги, гарантовані державою,  ні районний, ні сільські бюджети не в змозі, тож питання залишається відкритим.

Не менш активно обговорювали початок опалювального сезону у закладах соціальної сфери району. На запитання відповідали генеральний директор ПАТ «Лубнигаз» Ігор Кондратенко та інженер Сергій Чернишов, намагаючись досягти згоди з головами сільських рад щодо підключення до газової мережі, виконання технічних вимог тощо. Сподіваємося, що у школах, дитсадках, медичних закладах опалення буде увімкнено вчасно.

 

Наверх ↑