Сьогодні 1 червня – початок літа та Міжнародний день захисту дітей

Версія для друкуВерсія для друку

Сьогодні 1 червня – початок літа та Міжнародний день захисту дітей

Щиро вітаю усіх із святом безпосередності, щирої радості, веселощів та оптимізму. Цей день щороку повертає кожного з дорослих у дитинство, у країну мрій, у ту найпрекраснішу мить, яка супроводжує впродовж всього життя.

Це ще й привід нагадати, що головний обов’язок батьків та держави – піклування про підростаюче покоління, створення для дітей належних умов для виховання та навчання, гармонійного розвитку і становлення. Сьогодні всі ми повинні подбати про те, щоб кожне дитяче серце було зігріте любов’ю і турботою, кожен маленький лубенець зростав розумним, порядним , добрим і відповідальним, адже від цього залежить майбутнє нашої країни.

Відчуваючи любов і турботу, діти натомість дарують нам свої відкриті серця та щирі посмішки. А це, повірте, найважливіше для кожного дорослого.

Дорогі діти, бажаю кожному з вас неповторного, яскравого, незабутнього дитинства, хороших надійних друзів, які будуть з вами впродовж усього життя, світлих і радісних вражень, люблячих уважних людей поряд.

 

Голова районної

державної адміністрації                                                                                             Олександр Циганенко

Наверх ↑