«Сто літ добра тобі, сто літ любові»

Версія для друкуВерсія для друку

«Сто літ добра тобі, сто літ любові» Дійство під такою назвою відбулось у районному будинку культури з нагоди Дня матері, що традиційно відзначається у другу неділю травня.

Цього дня зі сцени лунали величні слова на адресу жінок, які сповідують материнство, плекають рід український, щедро засівають життєдайне поле країни зернами добра, любові і краси.

З особливим піднесенням провела концерт його ведуча Алла Самозвон, щоразу даруючи жінкам прекрасні прозові і поетичні вітання. Її чудовий ліричний настрій підтримали всі учасники святкового заходу, які дві години тримали глядачів у полоні високого самодіяльного мистецтва. Дивовижна атмосфера панувала у залі – заворожуюча тиша під час виступів на сцені і гучні аплодисменти, які переростали в овації і дружнє «браво» по їх закінченні.

У фіналі концерту, коли Анатолій Куценко виконував величну пісню про Україну, про її нездоланний і нескорений народ, глядачі стоячи аплодували, тим самим ставлячи найвищу оцінку творцям святкового заходу – народним аматорським колективам «Оберіг», «Любисток», «Молодці», «Гостинець»; зразковим «Перлина», «Водограй», «Аміра», «Маска»; бального танцю «Тандем» і спортивного рок-н-ролу «Ренесанс»; солістам Юрію Задорожному, Анастасії Білик, Наталії Прокопець, Валентині Гаврик, Олександрі Мовчан, Ірині Ліхачовій, Катерині Кондратенко та її онучці Анні.

Зі словами вітань до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко «В світі усе починається з мами, - сказав Сергій Миколайович, - з її любові і тепла, ніжності і добра, з недоспаних ночей і тихої материнської молитви за долю сім’ї і родини, дітей і онуків, народу і України».

Щирі слова поздоровлень з нагоди Дня матері прозвучали і від Валентини Сьомак – заступника голови спілки жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», яка більше 10-ти років ініціює проведення такого красивого і щемного заходу.

Нехай не в’яне материнська доля,

Квітує щастям, піснею луна.

Наверх ↑