«Такого урожаю у своєму житті не пам’ятаю»: директор ТОВ «Удай-агро», депутат районної ради Віталій Трубніков

Версія для друкуВерсія для друку

«Такого урожаю у своєму житті не пам’ятаю»: директор ТОВ «Удай-агро», депутат районної ради Віталій Трубніков Для справжнього господаря і негода не стане на заваді. Так цілком сміливо і відповідально можна охарактеризувати робочі будні Віталія Трубнікова, директора ТОВ «Удай-агро», депутата районної ради. У спекотний і відповідальний період збору врожаю відпочинком Віталій Валерійович себе не радує, хоча найбільшою нагородою і втіхою, зізнається, є ця земля, яка добірними врожаями повертає всю вкладену у неї турботу і любов.

Липневі дощі істотно затримали збір ранніх зернових та зернобобових культур у більшості господарствах району. Однак, у ТОВ «Удай-агро» на погодні примхи не зважають: із збиранням врожаю впоралися у вкрай стислі терміни. «На полях працювало понад десять одиниць техніки, з них – три комбайни. Завдяки належній організації праці з використанням високопродуктивної техніки можна зібрати без втрат весь урожай та зберегти його високі насіннєві та продовольчі якості. Працюємо тільки так, тож і маємо результат. Цього року урожайність зернових культур становить 55-70 ц з га, урожайність гороху – 40 ц з га. Скільки працюю, такого урожаю не пам’ятаю», - ділиться думками Віталій Трубніков із головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко, начальником управління агропромислового та економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій райдержадміністрації Геннадієм Настенком, сільським головою Духівської сільської ради Валентиною Даладою, зустрічаючи їх у своєму господарстві 18 липня.

Робота на підприємстві не припиняється ні на мить: енергійність і неспокій господаря перейняв злагоджений колектив спеціалістів. Цього року, як розповів Віталій Трубніков, придбано кілька одиниць техніки, що підвищить якість проведення сільськогосподарських робіт. Високопродуктивний посівний матеріал, чітке раціональне планування, вчасне внесення міндобрив – про це постійно дбають на підприємстві. А результат – добірне зерно, яке Віталій Валерійович з гордістю демонструє відвідувачам.

За словами голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко, Віталій Трубніков власним прикладом демонструє серйозний підхід і відповідальність до справи, організацію роботи у колективі, всебічну підтримку сільської громади.

Наверх ↑