Ті, хто залишаються вірними своїй справі, стають чемпіонами, - Олег Приймачов

Версія для друкуВерсія для друку

Ті, хто залишаються вірними своїй справі, стають чемпіонами, - Олег Приймачов

Коли ми чуємо історію чийогось успіху, то часто думаємо, що людина, що його досягла, володіє якимось особливим секретом. Своїм рецептом успіху з дітьми – глядачами та учасниками фестивалю дошкільної творчості ділився заслужений майстер спорту, двохразовий чемпіон світу з тайського боксу і просто цікаво та неординарна людина Олег Приймачов. Як всі вже добре знають, народився та виріс спортсмен на Лубенщині, у Засуллі.

Діти із захопленням слухали розповідь свого кумира про початок його спортивного шляху, а спортом він почав цікавитися змалечку. Спершу грав у футбол, а путівку в бойові мистецтва йому дав перший тренер Вадим Лютий, сьогодні – президент МГО «Євроклуб-Лубни». Чемпіон з вдячністю згадує часи, коли відвідував заняття з класичного боксу під його керівництвом. Пізніше він дещо змінив напрямок, займався кікбоксингом, і врешті зупинився на тайському боксі, проте бійцівський дух, вихований у юності, стає в пригоді й дотепер.

Олег Приймачов всіляко мотивував юне покоління до занять фізичною культурою, адже це – запорука міцного здоров’я і краси. Щоправда, навіть якби він не сказав і слова про необхідність рухливого способу життя, його приклад був красномовніший за будь-які напуття.

За високі досягнення у спорті, самовідданість та волю до перемоги, за значний особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту, за гідне представлення Лубенщини на міжнародній спортивній арені та за популяризацію спорту серед  дітей та молоді Олегу Приймачову було вручено подяку та орден «За заслуги» райдержадміністрації, подяку за високий професіоналізм у підготовці спортивних кадрів, за достойне виховання підростаючого покоління, за активну життєву позицію, за популяризацію спорту і пропаганду здорового способу життя серед школярів Лубенщини отримав також Вадим Лютий. Нагороди вручила голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, яка висловлювала щиру вдячність та захоплення силою духу чемпіона, його досягненнями та гордість за земляка.

Наверх ↑