Торжество добра: Святий Миколай на Лубенщині

Версія для друкуВерсія для друку

Торжество добра: Святий Миколай на Лубенщині  Святкова атмосфера панувала у  залі, де зібралися діти пільгових категорій з усіх куточків Лубенщини, аби Святий Миколай мав змогу обдарувати їх усіх подарунками та привітати з початком новорічно-різдвяних свят.

Казкові персонажі, з якими юні глядачі зустрілися в залі, подарували всім святковий настрій. Незвичайні чарівні історії, теплі вітальні слова, привітання, мелодійні пісні та запальні танці, циркові номери, а також добрі та лихі герої, веселі конкурси, загадки - все, що і має бути на дитячому святі, було тут. І, звісно, подарунки, яких так нетерпляче чекала дітвора.

Не обійшлося в цей день і без гостей. На свято до дітей завітали виконувач обов’язків голови районної державної адміністрації Сергій Сіряченко, голова районної ради Григорій Угляниця, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, начальник відділу культури та туризму Людмила Пазенко. Гарних свят, миру та злагоди побажав дітям Сергій Сіряченко, а також повідомив, що по закінченню свята на кожну дитину чекає подаруночок від Миколая. Подарунки були придбані за кошти районного бюджету.

Мабуть, найголовніше, що може бути у житті – це усмішки, якими розцвітали діти, коли їм було весело, коли їм вдавалося допомогти своїм друзям-казковим героям, коли отримували подарунки з рук Святого Миколая. Тож усміхалися та плескали у долоні малята майже безперервно, а це означає, що свято вдалося. Добро, як завжди, перемогло, адже так і повинно бути. Свято вдалося на славу. Святий Миколай залишився задоволений теплим прийомом,обдарував усіх діток гостинцями і майнув далі,пообіцявши обов'язково повернутись до нас у наступному році .

 

Наверх ↑