ТОВ «БАРИШІВСЬКА ЗЕРНОВА КОМПАНІЯ» ДОПОМАГАЄ ЛУБЕНСЬКИМ МЕДИКАМ У БОРОТЬБІ З COVID-19

Версія для друкуВерсія для друку

ТОВ «БАРИШІВСЬКА ЗЕРНОВА КОМПАНІЯ» ДОПОМАГАЄ ЛУБЕНСЬКИМ МЕДИКАМ У БОРОТЬБІ З COVID-19 Ситуація, яка нині утримується в країні, яскраво демонструє, наскільки небайдужими і соціально відповідальними є бізнесові структури, наскільки здорові партнерські стосунки можна вибудувати органам влади та благодійникам, особливо у скрутні часи для всіх. Коли голова райдержадміністрації Олександр Циганенко зустрічався з представниками бізнесу з питань надання допомоги медпрацівникам Лубенщини в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції, відгукнулося чимало підприємців, окремих громадян. Допомога й надалі продовжує надходити, адже хворобу ми ще не побороли, а потреби у місцевої медицини є, тому що у зоні ризику передовсім медичний персонал первинної і вторинної ланки.  

Суттєву фінансову допомогу КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» отримала від ТОВ «Баришівська зернова компанія». На перераховані 150 тис.грн. вдалося придбати багатофункціональні ліжка та візки, такі потрібні для комфортного перебування пацієнтів у відділеннях медичної установи.

На 15 тис.грн. для закладів первинної ланки – районного центру ПМСД – придбані засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби.

Компанія регулярно допомагає жителям сіл, на території яких господарює, та району, давно зарекомендувавши себе відповідальними і соціально активними меценатами.

28 квітня голова райдержадміністрації Олександр Циганенко та в. о. головного лікаря КНП «Лубенський районний центр ПМСД» Вадим Шупейко зустрілися з регіональним директором ТОВ «Баришівська зернова компанія», депутатом обласної ради Василем Стасовським, котрий передав чергову партію дезінфікуючих засобів для медпрацівників району.   

У свою чергу очільник району Олександр Циганенко висловив вдячність керівництву ТОВ «Баришівська зернова компанія» за те, що не залишилися осторонь потреб медиків і відгукнулися на прохання про надання благодійної допомоги. «Лише у тісній співпраці ми можемо протистояти розповсюдженню інфекції, підтримати в першу чергу медпрацівників та створити належні умови для лікування громадян», - наголосив голова райдержадміністрації.

«Проблеми на цьому, на жаль, не закінчуються. Аби воля і бажання, можна і потрібно знаходити можливості надавати підтримку, тим більше ТОВ «Баришівська зернова компанія» позиціонує себе як соціально відповідальна компанія і насправді зацікавлена у тому, що робить», - сказав регіональний директор Василь Стасовський.

Наверх ↑