Тріумф танцю для улюблених матусь

Версія для друкуВерсія для друку

Тріумф танцю для улюблених матусь

День матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. 12 травня навіть природа всміхнулася лубенцям сонечком і теплом, аби не заважати їм завітати до районного будинку культури, де відбувся святковий концерт до Дня матері.

Цього року він вдало співпав із 15-річним ювілеєм зразкового аматорського танцювального  колективу «Водограй», тож саме його учасники були повноправними господарями на сцені. Яких тільки танців не бачив глядацький зал: гуцульські й подільські, білоруські й латвійські, східні і західні, традиційні та сучасні, чарівна полька і запальний гопак. Тут зібралися кілька поколінь танцюристів, і зовсім юних, ще невпевнених новачків, які тільки опановують мистецтво танцю, і досвідчених випускників, які вже давно навчаються чи працюють далеко від Лубен, але це, проте, не завадило їм приїхати і показати своє вміння.

Привітати колектив з ювілеєм, а матерів – зі святом прибули голова райдержадмініістрації Тетяна Качаненко, перший заступник Сергій Сіряченко, численні гості, батьки та шанувальники талантів, що щороку здобувають для Лубенщини дипломи та грамоти численних міжнародних, обласних та районних конкурсів та фестивалів. Привітання приймала незмінний керівник колективу Лариса Фесенко.

Були і вітання від колег – танцюристів та співаків: для глядачів виступали зразкові аматорські колективи фольклорного танцю «Перлина», східного танцю - «Аміра», бального – «Тандем», а також Аня Сергієнко, Ліза Ніколайчик, Наталія Карпенко, Аліна Соломаха, Марія Міценко. Святковий настрій, вибухові емоції, несподівані перевтілення, майстерність виконавців та щирі почуття панували у залі. А як інакше – адже кожен намагався зробити приємно своїй найдорожчій у світі мамі і всім на світі мамам також. Адже вони – найкращі.

 

Частина коштів, зібраних на концерті, підуть на лікування маленької Софії Шишкіної, як і благодійні внески, що робили всі бажаючі.

Наверх ↑