ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ОБ’ЄКТАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА»

Версія для друкуВерсія для друку

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ НА ОБ’ЄКТАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» 8 жовтня виконувач обов’язків голови райдержадміністрації  Сергій Сіряченко спільно з завідувачем сектору будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Світланою Єрченко взяли участь у нараді з питань реконструкції об’єктів, віднесених до програми «Велике будівництво» #ВеликеБудівництво: ДНЗ № 9 «Берізка» та ЗОШ № 3 м. Лубни.

За словами представників підрядної організації ПП «Ватерпасбуд», для завершення робіт з утеплення фасаду та укладення тротуарної плитки на об’єкті ДНЗ № 9 «Берізка» необхідно ще тиждень. Решту основних робіт підрядники обіцяють виконати до 25 жовтня. На дрібні роботи та процедуру здачі об’єкта в експлуатацію – ще тиждень.  Під час наради обговорено ряд технічних та фінансових питань.

На іншому об’єкті (ЗОШ № 3) працює ТОВ «Лубнижитлобуд 2010». Там тривають роботи з утеплення та фарбування фасаду будівлі, ремонту покрівлі. На наступний рік заплановано проведення робіт з благоустрою та проведення протипожежних заходів.

Наверх ↑