У КАРПИЛІВЦІ ДЕНЬ ТРІЙЦІ СВЯТКУВАЛИ - ВЕСЕЛО, ЦІКАВО, ПО-УКРАЇНСЬКИ ЩИРО І ГОСТИННО

Версія для друкуВерсія для друку

У КАРПИЛІВЦІ ДЕНЬ ТРІЙЦІ СВЯТКУВАЛИ  - ВЕСЕЛО, ЦІКАВО, ПО-УКРАЇНСЬКИ ЩИРО І ГОСТИННО Сонячна благодать з неба наповнила навколишній світ пахощами квітучих хлібів, пташиним щебетом і смарагдовою зеленню – «клечанням». А ще – запашним листям очерету, духмяними травами і квітами. А поміж всього – рушниками, серветками, вишитими сільськими майстрами, які вабили око, сприяли святковому настрою.

Серед учасників дійства – жителі сіл Карпилівка, Духове, Гінці, гості із Лубен, і не тільки… Із Києва розділити радість святкової зустрічі приїхали народні депутати України Ігор Мосійчук, Руслан Богдан. Поруч із ними голова районної ради Григорій Угляниця, депутат обласної ради Лариса Сухопар та Владислав Мостовенко, Тетяна Гребінник – депутат районної ради. Їх представила землякам Валентина Далада – сільський голова Духівської сільської ради. Усі вони щиро вітали присутніх із Зеленою неділею; чоловіків, які сповідують батьківство, з Днем батька, а людей в білих халатах з професійним святом. Побажання всі зводились до утвердження миру на землі, розквіту Української держави, процвітання кожної сім’ї і родини.

Творцями мистецької програми стали учасники творчих колективів району, Новооріхівського та Карпилівського закладів культури. Усі вони з особливим піднесенням дарували свій талант людям, не шкодували тепла свого серця і позитивних емоцій.

     Діти розважалися на атракціонах, охочі смакували шашликом, який можна було придбати за досить смішну ціну. І, звичайно, кулішем, який вдався на славу – смачний, апетитний. Вдячність карпилівським господарям і всім, хто долучився до організації свята.

 

В єдності наша сила, у єднанні успіх справи.

Так було, є і так буде завжди!

Наверх ↑