У Лубенському районі обговорили заходи з нагоди Дня захисника України

Версія для друкуВерсія для друку

У Лубенському районі обговорили заходи з нагоди Дня захисника України 8 жовтня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка, за участю керівників районних служб та громадських організацій відбулася робоча нарада, під час якої обговорили головні заходи з нагоди Дня захисника України.

З нагоди підготовки до державного свята розроблений відповідний план заходів, з яким Ігор Іванович ознайомив усіх присутніх, зосередивши особливу увагу на необхідності належної підготовки до запланованих тематичних заходів, проведення їх у відповідному патріотичному руслі, забезпечення участі громадськості та учнівської молоді, забезпечення покладання квітів до меморіальних дощок та могил загиблих захисників України тощо.

Цього року заплановано проведення міськрайонних урочистостей з нагоди свята та відкриття пам’ятника воїнам-лубенцям, які полягли під час бойових дій в зоні АТО. Захід відбудеться 13 жовтня і розпочнеться із літургії за загиблими у церкві Всіх Святих УАЦ КП за адресою вул. Мистецька, 14, дитячий парк імені О.Донченка.

Наверх ↑