У планах районного керівництва – будівництво трьох спортивних майданчиків

Версія для друкуВерсія для друку

У ПЛАНАХ РАЙОННОГО КЕРІВНИЦТВА – БУДІВНИЦТВО ТРЬОХ СПОРТИВНИХ МАЙДАНЧИКІВ У трьох селах Лубенщини – Ісківцях, Вовчику та Калайдинцях планують розпочати будівництво трьох спортивних майданчиків із штучним покриттям. Перспективи впровадження цього цікавого проекту вже у поточному році обговорили сьогодні на нараді у голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко.

Участь у засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська, сільський голова Калайдинцівської сільської ради Василь Ґава, директор Вовчицького ліцею Володимир Костюк, директор Калайдинцівської школи, депутат районної ради Сергій Мисник. Йшлося головним чином про майбутні майданчики у Вовчику та Калайдинцях. Серйозних питань по Ісківцях на сьогодні не виникає.
До кінця місяця будуть вирішені питання з виготовлення необхідної проектної документації для майданчиків Вовчика та Калайдинців. На це спрямовані кошти сільських бюджетів. Далі повинні розпочатися будівельні роботи. Поки що остаточно не вирішене питання фінансування будівництва. Однак, є попередні домовленості з депутатами обласної ради щодо фінансування об’єктів за кошти обласного фонду регіонального розвитку.
У минулому році в районі було встановлено два таких майданчики – у Снітині і Тарандинцях, що викликало неабияке пожвавлення серед сільської молоді. Відрадно, як наголосила Тетяна Качаненко, що подібні проекти підтримують сільські голови, адже одна з умов будівництва майданчиків – спів фінансування бюджетів різних рівнів.

Наверх ↑