У ТАРАНДИНЦЯХ ЗИМУ ПРОВОДЖАЛИ, ВЕСНУ ЗУСТРІЧАЛИ, МАСЛЯНУ ГУЛЯЛИ

Версія для друкуВерсія для друку

У ТАРАНДИНЦЯХ ЗИМУ ПРОВОДЖАЛИ, ВЕСНУ ЗУСТРІЧАЛИ, МАСЛЯНУ ГУЛЯЛИ Сили світла і тепла перемогли врешті-решт темряву і холод – на честь цього і загальна радість.

Аматори сцени районного будинку культури, Калайдинцівського, Клепачівського, Пулинського закладів культури подарували численним учасникам свята чарівні веснянки, жартівливі народні пісні, дотепний гумор, забави і розваги.

Справляли колодку, водили хороводи, відпочивали і веселилися від душі. Гостинні господарі на чолі з очільником громади Анатолієм Тітенком потурбувалися про смачні пригощання, де каша і вареники, млинці, шашлик, гарячий чай. Про солодощі подбали вихованці місцевої школи, які влаштували виставку-продаж печива, пиріжків, тістечок і інших смаколиків. Особливий настрій, святкова щира атмосфера, створена учасниками художньої самодіяльності, розвели темні хмари, які от-от мали пролитися березневим рясним дощем. Але не наважилася зіпсувати свято, спостерігали і раділи приємній зустрічі, цікавому відпочинку людей. Дали можливість кожному попрощатись з масляним, смачним і веселим тижнем і водночас всім попросити у близьких вибачення (прощення) за нанесені образи.

Свято вдалося на славу. Всі отримали масу позитивних емоцій. Хочеться вірити, що весна, яку так чекали люди, принесе на своїх проліскових крилах довгоочікувану радість закінчення війни на Сході країни, всіляких гараздів у кожній сім’ї і родині, барвистої веселки добра, злагоди, благополуччя на неосяжних просторах квітучої України.

Наверх ↑