«Україна – це житниця Європи, якщо не будемо лінуватися» - керівник ТОВ «Удай-Агро» Віталій Трубніков

Версія для друкуВерсія для друку

«Україна – це житниця Європи, якщо не будемо лінуватися» - керівник ТОВ «Удай-Агро» Віталій Трубніков   Мало виростити добрий врожай, його потрібно ще й вчасно та якісно зібрати. А в умовах частих дощів це майже неможливо без потужної та сучасної сільськогосподарської техніки. Мабуть, якнайкраще це розуміє Віталій Трубніков, директор ТОВ «Удай-Агро», який показав у цьому році рекордні показники врожайності ранніх зернових. Мабуть, саме тому саме на його землі відбулася сьогодні непересічна подія - День поля в рамках Valtra Smart Tour в Україні, організатором якої виступила компанія Zeppelin. Smart-тур почався в січні на території Великобританії та Ірландії і сьогодні пройшов уже в 12 країнах.

Серед відвідувачів був начальник управління агропромислового розвитку, економіки, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій Лубенської райдержадміністрації Геннадій Настенко, керівники сільськогосподарських підприємств, фермери, представники ЗМІ. Гостям  заходу презентували широку низку актуальної техніки, зокрема, потужні новинки сезону – трактори Valtra Т-серії в роботі з грунтообробними агрегатами Gregoire Besson, а також інноваційний підлокітник Valtra Smart Touch. Було продемонстровано тест-драйв техніки, де відвідувачі не тільки змогли подивитись на сільгосптехніку в роботі, але і перевірити її в роботі.

«Сьогодні техніка багато в чому визначає, будеш ти успішним на сільськогосподарському поприщі чи ні. Щоб земля давала врожай, її треба належно доглядати. Українці – велика нація і ми можемо показати всім, що Україна – це житниця Європи, якщо не будемо лінуватися», - переконаний Віталій Трубніков.

Всі присутні мали змогу ознайомитися з останніми досягненнями європейського науково-технічного прогресу, а крім того, розслабитися, покуштувати смаколиків, зробити фото на магніт, поспілкуватися з колегами та однодумцями, ділячись здобутками та обговорюючи нову інформацію.

Наверх ↑