Українському товариству сліпих – 85 років!

Версія для друкуВерсія для друку

Українському товариству сліпих – 85 років! Таку поважну історичну дату одна з найбільш згуртованих громадських організацій відзначає цього року. Урочиста подія зібрала колектив та ветеранів Лубенського колективного учбово-виробничого підприємства Полтавського об'єднання Українського товариства сліпих 18 липня у районному будинку культури, де всі вони згадували часи становлення і розвитку, говорили про проблеми та вітали один одного.

У всі часи і за будь-яких умов регіональне підприємство товариства змогло зберегти виробництво та колектив, створити умови для реабілітації, навчання та дозвілля людей з вадами зору. І сьогодні робить свій стабільний внесок у розвиток економіки нашої країни, дбає про її авторитет у галузі спорту і культури. При цьому ніхто й ніколи з них не скаржиться на долю. Тож, 85-річчя товариства сліпих – не просто чергова історична дата, це доля і путівка у життя не одного покоління наших громадян, це можливість для роботи, навчання, дозвілля людей з особливими потребами.

Численні вітання на адресу колективу підприємства адресували голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, міський голова Олександр Грицаєнко, директор установи Олександр Бондаренко та голова громадського осередку Олексій Шостак. За словами очільниці району Тетяни Качаненко, діяльність підприємства завжди вирізняла особлива повага один до одного, розуміння і душевне єднання, співчуття до чужого болю. Продовженням урочистої частини стало вручення подяк і грамот від органів влади, відзнак обласного осередку та концерт, підготовлений головним чином силами артистів установи-ювіляра.

Наверх ↑