УВАГА! ВИПАЛЮВАННЯ ТРАВИ В ОХОРОННІЙ ЗОНІ МАГІСТРАЛЬНИХ ГАЗОПРОВОДІВ МОЖЕ СПРИЧИНИТИ АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ НА ОБ’ЄКТАХ ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ

Версія для друкуВерсія для друку

УВАГА! ВИПАЛЮВАННЯ ТРАВИ В ОХОРОННІЙ ЗОНІ МАГІСТРАЛЬНИХ ГАЗОПРОВОДІВ МОЖЕ СПРИЧИНИТИ АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ НА ОБ’ЄКТАХ ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ Лубенське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів філії УМГ «Київтрансгаз» АТ «Укртрансгаз» повідомляє, що відповідно п.4 статті 22 Закону України «Про правовий режим земель охоронних зон об’єктів магістральних трубопроводів» від 17 лютого 2011 року №3041-IV, до особливих обмежень, що діють в межах охоронних зон магістральних газопроводів, належить заборона щодо розміщення відкритих або закритих джерел вогню.

Наголошуємо на недопущенні спалювання сухої трави,сміття та дотримання відповідного протипожежного режиму в охоронних зонах магістральних газопроводів, що розташовані на території Лубенського району.

Крім того інформуємо, що пожежа в охоронній зоні магістральних газопроводів може призвести до аварійної ситуації на об’єктах газотранспортної системи і як наслідок тимчасового відключення об’єктів життєзабезпечення, населених пунктів району від газопостачання на період локалізації та ліквідації пожежі і проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Наверх ↑