В райдержадміністрації відбулася нарада з питань утворення та функціонування спеціалізованих служб при райдержадміністрації

Версія для друкуВерсія для друку

В райдержадміністрації відбулася нарада з питань утворення та функціонування спеціалізованих служб  при райдержадміністрації На випадок виникнення надзвичайних ситуацій, військових дій тощо повинно бути сформовано служби щодо надання населенню першочергових заходів з ліквідації наслідків цих ситуацій.

В рамках положення про створення інженерно-технічних служб було проведено нараду з керівниками певних структур, розроблено та узгоджено алгоритм дій та проведено інвентаризацію наявних сил та засобів відповідно до діючого законодавства.

Нараду провів в.о. голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко. У засіданні брали участь заступник начальника філії «Лубенська ДЕД» Анатолій Миколаєнко, головний спеціаліст відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Анатолій Сімонькін, провідний спеціаліст відділу будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Анатолій Слюсенко.

Наверх ↑