Ветерани Афганістану отримають грошову допомогу з районного бюджету

Версія для друкуВерсія для друку

Ветерани Афганістану отримають грошову допомогу з районного бюджету Заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану обговорили сьогодні під час наради у голови районної державної адміністрації Тетяни Качаненко. Учасниками наради стали перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, голови громадських організацій ветеранів Афганістану Валерій Биченко та Костянтин Авсєєвич. На порядку денному стояли питання підготовки та відзначення заходів у рамках пам’ятної події, вшанування учасників афганської війни тощо.

У районній програмі «Турбота» для відзначення кожного з афганців передбачена матеріальна допомога, яка буде надана у лютому. У бюджетах деяких сільських рад теж передбачені кошти для вшанування ветеранів Афганістану.

Учасники зустрічі предметно обговорили заплановані заходи: частина з них відбудеться біля пам’ятних знаків у населених пунктах району, частина – у навчальних закладах. 15 лютого за багаторічною традицією біля міськрайонного пам’ятника зберуться військові, представники влади та громадськості, аби віддати шану воїнам-інтеранціоналістам.

Наверх ↑