«ВИ ПОВИННІ ГОСПОДАРЮВАТИ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ», - ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТЕТЯНА КАЧАНЕНКО ПІД ЧАС РОБОЧОЇ ПОЇЗДКИ В ОКІПСЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ

Версія для друкуВерсія для друку

«ВИ ПОВИННІ ГОСПОДАРЮВАТИ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ», - ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ТЕТЯНА КАЧАНЕНКО ПІД ЧАС РОБОЧОЇ ПОЇЗДКИ В ОКІПСЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ 26 лютого голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко спільно з начальником відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлією Білокінь здійснила робочу поїздку в Окіпську та Жданівську сільські ради.

В Окопі очільниця району взяла участь у засіданні сесії сільської ради, поспілкувалася з активом села та сільським головою Ніною Кириченко. Тетяна Качаненко під час спілкування із місцевими мешканцями детально зупинилася на питаннях об’єднання громад, пільговому перевезенні, функціонуванні медичних закладів, ремонті доріг та переліку визначених автошляхів, які ремонтуватимуться у цьому та наступному роках. «Ситуація в районі стабільна, перевиконання бюджету склало 2,9 млн. гривень. На початку року ми передбачили чимало питань, над якими будемо працювати протягом року. Наведу лише кілька прикладів: з державного бюджету передбачено 1 млн.гривень на укріплення фундаменту і стін Новооріхівської ЗШ І-ІІІ ступенів, у дитсадку будуть замінені вікна та двері, передбачено встановлення майданчика зі штучним покриттям. Я державна людина і зацікавлена в надходженнях до бюджету. І ви, як місцеві депутати, теж повинні про це думати. Кожна громада повинна розвиватися і працювати на перспективу. Ви тут живете і маєте дбати про своє село», - наголосила Тетяна Качаненко. В Окопі очільниця району відвідала місцевий ФАП та окреслила власне бачення функціонування закладу і створення належних умов для прийому пацієнтів.

У Жданівській сільській раді голова адміністрації спільно із сільським головою Наталією Пономаренко відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини та будинок культури, для ремонту фасаду якого із бюджету сільської ради планують використати 640 тис.гривень. До того ж, йшлося про встановлення дитячого ігрового майданчика, якого так потребує місцева дітлашня, та інші питання розвитку громади.

Жданівський НВК – яскравий приклад вдалого об’єднання закладів дошкільної та середньої освіти. Директор установи Іванна Демченко розповіла про роботу закладу, його проблеми й здобутки; ознайомила із роботою початкової ланки тощо.

Наверх ↑