Відбулася нарада з питань розробки Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2019 рік

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася нарада з питань розробки Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2019 рік 7 листопада виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко провів нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації з питань розробки Програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2019 рік.

Із структурою Програми та вимогами до її формування присутніх на нараді ознайомила Любов Логвин, заступник начальника управління агропромислового та економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій райдержадміністрації, наголосивши на дотриманні термінів подання відповідно оформлених та погоджених із структурним підрозділом облдержадміністрації розділів. Пропозиції до Програми, крім структурних підрозділів, мають змогу подавати депутати районної ради, сільські голови та представники громадських організацій.

За словами Сергія Сіряченка, до розроблення Програми слід підійти виважено і відповідально, адже це один з головних документів, у якому зібрано пропозиції та побажання щодо розвитку галузей, забезпечення життєдіяльності району протягом року.

Наверх ↑