Відбулася нарада з питань сплати єдиного соціального внеску

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася нарада з питань сплати єдиного соціального внеску 6 березня відбулася спільна нарада Лубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України та соціальних партнерів з питань погашення заборгованості фізичними особами-підприємцями зі сплати єдиного внеску.

В нараді взяли участь Мисик О. І. - заступник начальника Головного управління ПФУ в Полтавській області, Качаненко Т. П. - голова Лубенської РДА, Сіряченко С. М. – перший заступник голови Лубенської РДА, Гречуха С. М. - голова комісії з припинення Лубенського ОУ ПФУ, Романенко Т. О. - начальник фінансово управління виконавчого комітету Лубенської міської ради, Маліченко А. М. - начальник Лубенської ДПІ Лубенського управління ГУ ДПС у Полтавській області та Клименко С. М. - начальник Лубенського міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ в Полтавській області.

В ході проведеного заходу  заслухано 6 фізичних осіб-підприємців-боржників, яким надано кваліфіковану допомогу з питань погашення боргу та розповсюджено буклети та листівки щодо обов'язкового своєчасного та в повному обсязі нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, умов зарахування страхового стажу для призначення пенсії, переваг офіційного працевлаштування.

Наверх ↑