«ВІН ЗАХИСТИВ ТЕБЕ! ВКЛОНИСЯ!»

Версія для друкуВерсія для друку

«ВІН ЗАХИСТИВ ТЕБЕ! ВКЛОНИСЯ!» Цей на перший погляд скромний напис, який має глибокий, а для нашої країни всеохоплюючий зміст, уміщено на пам’ятнику одному з перших загиблих в АТО лубенців Владиславу Кучеренку.  Йде шостий рік війни на Сході, яка забрала життя тисяч військових і мирних жителів, розбила надії і сподівання багатьох родин, але згуртувала і зміцнила націю, скропила кров’ю наші надії на краще. Десять мешканців району поклали життя на вівтар нашого мирного життя, спокійного сьогодення і, переконані, процвітаючого майбутнього.

Напередодні Дня захисника України, особливого свята нашого народу, яке увібрало і славу предків, і вічне прагнення до волі і справедливості, і наше неспокійне сьогодення, згадуємо усіх, хто в різні роки відстоював свободу нашої країни.

Вшановуючи пам’ять загиблих учасників АТО, у Лубенському районі відкрито 6 меморіальних дощок, започатковано 4 спортивних турніри.

Загибель кращих синів Лубенщини стала для нас трагедією, вічною печаллю та скорботою. Нехай буде світлою пам'ять про великих українських патріотів!

Наверх ↑