Вивчаються варіанти перевезення громадян у зв’язку із закриттям мосту через Сулу

Версія для друкуВерсія для друку

Вивчаються варіанти перевезення громадян у зв’язку із закриттям мосту через Сулу 16 травня головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко проведено робочу зустріч із перевізниками, участь у якій взяли перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, в.о. начальника управління агропромислового та економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій райдержадміністрації Любов Логвин,  представники Лубенської міської ради.

Йшлося про забезпечення перевезення громадян у зв’язку із закриттям на ремонт мосту через Сулу. Для перевезення жителів Засульської сільської ради перевізникам рекомендовано внести зміни у схеми руху на маршрутах: № 107-13 «Лубни (автомаш)- Засулля (насіннєобробний)», №111-13 «Н.Булатець - Солониця», №133-13 «Лубни АС - Войниха», №107-13 «Лубни (м’ясокомбінат) - Засулля».

Висадка пасажирів по с. Засулля здійснюватиметься на зупинці біля мосту, а по м. Лубни на зупинці «Пристань». Пасажири переходитимуть пішки через міст та здійснюватимуть посадку в машини, які їх чекатимуть. При цьому розклад руху та кількість оборотних рейсів на день залишиться незмінним.

Наверх ↑