Визначили кращих легкоатлетів району

Версія для друкуВерсія для друку

Визначили кращих легкоатлетів району Чемпіонат Лубенського району з легкої атлетики «Золота оснь-2018» успішно пройшов сьогодні, 22 вересня, на стадіоні «Центральний» м. Лубни. Другий рік поспіль ці змагання, які ініціює та проводить районна організація ВФСТ «Колос», збирають спортсменів з усього району, аби визначити та відзначити кращих.

Близько 70 дорослих і дітей із Снітина,Тарандинців, Новооріхівки, Засулля, Вищого Булатцю з’їхалися на стадіон «Центральний» (організатори висловлюють вдячність директору стадіону Юрію Климченку за надану можливість провести чемпіонат), аби показати справжню спортивну гру, уміння та майстерність.

Підтримували лубенських спортсменів перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, начальник відділу освіти Засульської сільської ради Людмила Шевченко, методист районного методичного центру Наталія Пильгук, сільський голова Снітинської сільської ради Сергій Мануйленко, який до того ж продемонстрував найкращі результати із штовхання ядра, посівши заслужене перше місце. Спостерігали за чемпіонатом досвідчені судді, зокрема голова районної організації ВФСТ «Колос» Сергій Бортнік, тренер обласної ДЮСШ «Колос», головний суддя змагань, кандидат у майстри спорту з легкої атлетики Олександр Маслак, головний секретар змагань, кандидат у майстри спорту з легкої атлетики Сергій Маник.

Переможців визначали із шести видів спорту серед жінок і чоловіків у різних вікових категоріях.

Нагородження провели перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, начальник відділу освіти Засульської сільської ради Людмила Шевченко.

Сергій Сіряченко привітав спортсменів від себе особисто та від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко. Він побажав процвітання Лубенському району та подальшого розвитку спорту. «Наша молодь сьогодні продемонструвала хороші результати і належну підготовку. Дякую вам за небайдужість та активність, а також хороші видовищні змагання», - наголосив Сергій Сіряченко.

Впродовж чемпіонату визначили також загальнокомандні місця, які розподілилися наступним чином:

І місце – с. Засулля;

ІІ місце – с. Новооріхівка;

ІІІ місце – с. Снітин.

За словами організаторів, кращі спортсмени будуть відібрані до складу збірної команди району для участі в обласних змаганнях.

Наверх ↑