Вокальний ансамбль «Коліжанка» звітував про свою роботу

Версія для друкуВерсія для друку

Вокальний ансамбль «Коліжанка» звітував про свою роботу Одним із наймолодших творчих колективів району є жіночий вокальний ансамбль «Коліжанка», створений восени 2015 року при районному будинку культури.

Наполегливо працюючи на репетиціях, набираючись досвіду під час виступу на районних заходах, обласних конкурсах, дівчата – а це 9 залюблених у мистецтво пісні  наших краянок – вирішили провести звітний концерт, подарувати глядачам яскравий зорепад пісень, що увійшли до репертуару колективу. Глядачі з насолодою слухали українські народні і авторські пісні про Україну, яка для кожного є началом усіх начал; про найдорожчу за усіх матусю; про кохання – один з найдорожчих скарбів кожного. Звучали вони у виконанні «Коліжанки»; солістів Марини Суханової,  Тетяни Лисенко, Ірини Ліхачової. Запам’яталася пісня «Сім’я» у виконанні переселенки із зони проведення АТО Аліни Скорик; виступ учасниці Х-Фактору і проекту «Народна зірка» Мояль Олени; вокальних дуетів, тріо.

Гармонійно вплелися у вінок мистецького дійства композиції зразкових аматорських танцювальних колективів «Перлина» та «Аміра». Глядачі активно підтримували виступи своїх земляків, нагороджуючи їх дружніми аплодисментами.

«Ансамбль «Коліжанка» активно заявляє про себе. У репертуарі немає пісень випадкових. Все, про що співають дівчата, бентежить душу; відчувається професійність незмінного керівника колективу Ірини Ліхачової. Тож молодому творчому формуванню цікавого майбутнього, сповненого підкорення нових мистецьких вершин, яскравих виступів, блискучих перемог», – відзначила у своєму виступі начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко.

І віриться, що так воно і буде,  ансамбль «Коліжанка» стане розкішною гілкою могутнього пісенного дерева в яскравому саду лубенської самодіяльної творчості.

Наверх ↑