ВПЕВНЕНА СТАБІЛЬНІСТЬ ЛУБЕНСЬКОГО ГОСПОДАРНИКА СЕРГІЯ КОРНІЄНКА

Версія для друкуВерсія для друку

ВПЕВНЕНА СТАБІЛЬНІСТЬ ЛУБЕНСЬКОГО ГОСПОДАРНИКА СЕРГІЯ КОРНІЄНКА 9 липня голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко та начальник відділу агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Любов Логвин здійснили робочу поїздку до СФГ «Струмок», де розпочато збір ранніх зернових. Нині тут молотять горох, якого цього року посіяно 135 га, розповів голова СФГ «Струмок» Сергій Корнієнко. На комбайні працюють комбайнери: два Михайла і обидва Кисілі.

Окрім гороху, господарством посіяно 110 га ячменю, 300 га пшениці, 300 га кукурудзи, 130 га сої. На підприємстві працює 20 осіб разом із керівником і нині практично всі вони задіяні у найвідповідальнішій роботі року – зборі врожаю.

Попри це, Сергій Васильович не залишає поза увагою інші проблеми і потреби громади: постійно ремонтує дороги, дбає про благоустрій, тримає у взірцевому стані власне господарство, добросовісно сплачує податки, створює належні умови для працівників, зокрема забезпечуючи безкоштовним харчуванням у нещодавно добудованій їдальні. До речі, всі вироби із дерева в адміністративному  приміщенні Сергій Васильович виготовив власноруч – то, говорить, його хобі у вільний час. Справжній майстер Сергій Корнієнко звик до всього ставитися відповідально і з любов’ю. Сільське господарство називає «цехом під відкритим небом», про перспективи не любить філософствувати, а от сьогодення господарства є насправді переконливим.  

 

Наверх ↑