З нагоди ювілейної річниці визволення Лубенщини від фашистських загарбників започатковано міськрайонну спартакіаду з рекреаційних видів спорту

Версія для друкуВерсія для друку

З нагоди ювілейної річниці визволення Лубенщини від фашистських загарбників започатковано міськрайонну спартакіаду з рекреаційних видів спорту 23 вересня на території  Лубенської спеціалізованої загальноосвітньої  школи-інтернату проходила відкрита міськрайонна спартакіада з рекреаційних видів спорту, з нагоди відзначення 1030-ої річниці заснування  міста Лубни та 75-ої річниці визволення Лубенщини від фашистських загарбників.

Мета проведення змагань - залучення людей з інвалідністю до занять фізичною культурою та спортом, як ефективний засіб реабілітації; популяризація рекреаційних видів спорту; підвищення рівня майстерності його учасників; пропагування здорового способу життя.

Організаторами спартакіади є Лубенський районний осередок  Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та громадська організацією «Осіб з інвалідністю «Лубни. Безмежність» за підтримки Лубенської СЗШІ, Лубенської райдержадміністрації та районної ради.  

Проводилися змагання з наступних видів спорту: дартс, кільця, кеглі, присідання, важка атлетика (підняття гантелів та гирі)

Брали участь близько 50 учасників , членів громадських організацій, школи-інтернату, та гості з Машівського району-члени Полтавського обласного осередку ВОІ СОІУ.

У нелегкій боротьбі були розіграні місця, серед всіх видів спорту. Переможці отримали грамоти та бурхливі оплески, а всі інші - подяку за активну участь.

Змагання пройшли в теплій, дружній обстановці.

Дякуємо директору СЗШІ Сергію Сердюку та колективу за підтримку та небайдужість.

Сподіваємося, що такі спартакіади стануть традиційними та збиратимуть більше учасників.

 

До нових зустрічей.

 

 

 

Тетяна Погоріла,

голова районного осередку ВОІ «Союз організацій інвалідів України»

 

Наверх ↑