«Забезпечення чергового призову – це наша відповідальність за безпеку держави», - голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко

Версія для друкуВерсія для друку

«Забезпечення чергового призову – це наша відповідальність за безпеку держави», - голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко 26 березня головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко проведена нарада для сільських голів, у якій взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко. Під час засідання порушено питання чергового призову громадян та проаналізовано зміни у законодавстві у цьому напрямку.

Про це говорив військовий комісар Лубенського районного військового комісаріату Валерій Пицяк. Вкотре наголошено, що громадяни, які проходять строкову службу, не направляються в зону АТО. «Ми сьогодні обговорюємо важливі питання безпеки держави. Тому, якщо нині виникають проблеми, їх потрібно спільно вирішувати», наголосила голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко.

На практичних питаннях співпраці із сільськими головами зупинився Олександр Коломієць, начальник Лубенської ОДПІ; про діючі проекти і програми у 2019 році розповіла в.о. начальника управління агропромислового розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій райдержадміністрації Любов Логвин.

 

Наверх ↑