Здійснили соціальні візити в Снітині

Версія для друкуВерсія для друку

Здійснили соціальні візити в Снітині

Днями представник Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ»  спільно з фахівцем територіального центру соціального обслуговування Лубенської райдержадміністрації, а також представником Снітинської сільської ради здійснили соціальні візити до особливої категорії осіб – тих, хто пережив страждання Другої Світової війни та став жертвою націонал - соціалізму. Відвідування відбулося до підопічних, що вже не можуть себе обслуговувати самостійно, або обслуговують частково. 

Тож, своєрідна мультидисциплінарна команда надавали психологічну підтримку, та поради особам похилого віку.  Підопічні отримали посильну допомогу у придбанні реаделітаційного та медичного обаднання ( тонометр), санітарно – гігієнічних засобів та пристороїв.

Нажаль, категорія жертв націонал – соціалізму стає все більш малочисельною, тому люди часто відчувають себе забутими і невідомими. Тож, в черговий раз підопічні відчули не тільки психологічну підтримку а і турботу реальними справами.

Немало було почуто під час зустрічей історій життя підопічних, їх життєвий досвід, що вони пережили. Таким чином, подібні заходи не тільки несуть побутову допомогу, а і надають можливість спілкуватись, щоб майбутнє покоління не було байдужим до проблем літніх людей. Соціальні візити було здійснено в рамках проекту  "Посилення всебічної підтримки жертв націонал-соціалізму, що мешкають у віддалених селах Лубенського та Гребінківського районів Полтавської області" за підтримки Німецького федерального фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.» в рамках програми «Місце зустрічі: діалог».

Наверх ↑