Згідно плану роботи Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 03.07.2019 відбувся візит у сім’ї Калайдинцівської сільської ради

Версія для друкуВерсія для друку

Згідно плану роботи Лубенського районного центру соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді 03.07.2019 відбувся візит у сім’ї Калайдинцівської сільської ради, що перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах. Фахівцями Центру спільно з працівником Лубенського ВП  здійснено відвідування  15 сімей та обстежено їх матеріально-побутові умови проживання. 

    З  батьками проведено попереджувально-роз’яснювальну роботу, щодо наслідків неналежного виконання ними  батьківських обов’язків  відносно неповнолітніх дітей, недопущення вчинення жорстокого поводження та насильницьких дій щодо дітей. Здійснено профілактику негативних явищ, соціально-небезпечних хвороб та ризиків залежностей. З дітьми проведено інформаційно-просвітницьку роботу, щодо їх прав і обов’язків, та популяризації здорового образу життя.

   За результатами перевірки були складені 2 адміністративні матеріали за неналежне виконання батьківських обов’язків (ст. 184 КУпАП), зроблено висновки щодо стану батьківського потенціалу та забезпечення належних умов для утримання і виховання дітей.

       Також, фахівцями Центру здійснено контроль за цільовим використанням допомоги при народженні дитини, допомоги на дитину одиноким матерям та державної виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних родинах.

 

Наверх ↑