ЖОДЕН ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ СТРОКОВОЇ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ДО ВИКОНАННЯ БОЙОВИХ ЗАВДАНЬ У ЗОНУ ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ НЕ НАПРАВЛЯЄТЬСЯ

Версія для друкуВерсія для друку

ЖОДЕН ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ СТРОКОВОЇ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ДО ВИКОНАННЯ БОЙОВИХ ЗАВДАНЬ У ЗОНУ ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ НЕ НАПРАВЛЯЄТЬСЯ 15 жовтня першим заступником голови райдержадміністрації, головою районної призовної комісії Сергієм Сіряченком проведено чергове засідання призовної комісії.

Присутні члени комісії, а це: заступник військового комісара районного військового комісаріату Станіслав Левенко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, начальник сектору превенції ЛВ ГУ НП Сергій Гордієнко обговорили хід проведення заходів призовної кампанії, яка триватиме з 1 жовтня по 31 грудня. Усі юнаки 1993 – 1999 років народження, які мешкають або зареєстровані на території Лубенського району мають з’явитися до військового комісаріату для уточнення облікових даних.
Призов громадян на строкову військову службу включає проходження ними медичної і районної призовної комісій, відбір найбільш підготовленої, придатної за станом здоров’я молоді та відправлення призовників до військових частин.
Відповідно до Указу Президента України всі військовослужбовці, призвані на строкову військову службу, проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин, жоден військовослужбовець строкової військової служби до виконання бойових завдань в зоні операції Об’єднаних сил залучатися не буде.
На завершення голова комісії Сергій Сіряченко наголосив на важливості виконання плану із призову, акцентував увагу на проведенні необхідної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо умов проходження строкової служби та заходів з військово-патріотичного виховання молоді.
 

 

Наверх ↑