ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ЦИГАНЕНКА ЩОДО ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ НА ПЕРІОД ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Версія для друкуВерсія для друку

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ЦИГАНЕНКА ЩОДО ДОТРИМАННЯ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ НА ПЕРІОД ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ Шановні лубенці. В Україні зберігається загроза поширення вірусу COVID-19. На щастя, на Лубенщині не зафіксовано жодного випадку захворювання. Вважаю, це є свідченням чіткого дотримання карантинних заходів, результат роботи правоохоронних органів, розуміння з боку релігійних організацій та відповідального і свідомого ставлення кожного громадянина.

Зусилля органів влади та медиків спрямовані на те, щоб не допустити спалаху інфекції, провести необхідну роз’яснювальну роботу, надати необхідну консультацію. Попереду нас  чекають  поминальні дні і відповідно відвідування кладовищ. Ця традиція для нашого народу надзвичайно важлива. Однак, карантинні заходи продовжують діяти і велике скупчення людей наразі недопустиме і надзвичайно небезпечне.

Шановні лубенці! Зараз, як ніколи, нам потрібно об’єднати зусилля для того, щоб стримати розповсюдження інфекції. Це відповідальність та обов’язок кожного.

Закликаю усіх утриматися від відвідування кладовищ у період поминальних днів. Ви зможете зробити це пізніше, коли мине загроза інфікування. Шанувати померлих родичів, доглядати могили – святий обов’язок кожного. Однак, зараз відвідування кладовищ може призвести до спалаху захворювання, тому краще обмежити будь-яке пересування без нагальної потреби і залишитися вдома.

Не наражайте на небезпеку себе і своїх рідних. Бережіть один одного.

Наверх ↑