Звітна конференція ради ветеранів району

Версія для друкуВерсія для друку

Звітна конференція ради ветеранів району

Вони найнезахищеніші, хоч заслужили своєю працею жити у достатку і спокої. Розгублені, бо їхні життєві принципи не підходять для нашого сьогодення. Вони звикли до іншого політичного ладу і суспільного устрою, а зараз усе радикально інше. Та незважаючи ні на що, вони залишаються людяними, активними і сприймають життя мажорно. Саме таке враження справили делегати цьогорічної звітної конференції ветеранів Лубенщини, що відбулася 5 листопада у приміщенні районної ради під головуванням Почесного громадянина Лубенщини, очільника спілки ветеранів Василя Силки.

У конференції взяли участь виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Сергій Сіряченко та голова районної ради Григорій Угляниця. Вони висловили повагу і вдячність до активістів ветеранського руху та вручили грамоти та подяки райдержадміністрації та районної ради. «Папірцем не закриєш усі негаразди, але людське тепло здатне на багато», - сказав Сергій Миколайович та запевнив, що районна державна адміністрація буде всіляко підтримувати поважне покоління.

Учасники заслухали звіти ради ветеранів та ревізійної комісії, обрали нову раду та керівний склад, торкнулися питань пільгового перевезення, газопостачання, пільг  та охорони здоров’я. На запитання відповіла начальник управління соціального захисту населення Наталія Ісаєнко.

Ці люди здебільшого вже мають слабке здоров’я, не мають матеріальних статків і великих можливостей. Але вони не чекають манни небесної, а беруть життя у власні руки і в міру своїх можливостей полегшують життя тих, хто слабший. Мабуть, на них варто рівнятися більшості з нас.

 

Наверх ↑