Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат 50-ти відсотків оплати за житлово- комунальні послуги та придбання твердого палива та скрапленого газу членам сімей загиблих (зниклих безвісти) учасників антитерористичної операції та учасників бой

Версія для друкуВерсія для друку

Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат 50-ти відсотків оплати за житлово- комунальні послуги та придбання твердого палива та скрапленого газу членам сімей загиблих (зниклих безвісти) учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій на території інших держав у межах соціальних норм за рахунок коштів районного бюджету»

Головою Лубенської районної державної адміністрації видано розпорядження від 11 січня 2019 року  №5 «Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат 50-ти відсотків оплати за житлово- комунальні послуги та придбання твердого палива та скрапленого газу членам сімей загиблих (зниклих безвісти) учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій на території інших держав у межах соціальних норм за рахунок коштів районного бюджету» зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області 23 січня 2019 року за № 2/3119.

З текстом розпорядження ви можете ознайомитись за адресою: Полтавська обл., м. Лубни, пл. академіка Олексія Бекетова, 19, каб. № 5,8.

 

 

ДолученняРозмір
rozporyadzhennya_no_5_vid_11.01.2019.doc86 КБ
Наверх ↑