Лубни й американське місто Енн-Арбор розпочинають партнерство

Версія для друкуВерсія для друку

Лубни й американське місто Енн-Арбор розпочинають партнерство

 

 

Міста Енн-Арбор, штат Мічиган, США, і Лубни, Полтавська область, Україна, розпочали новий значний етап, підписавши угоду про співпрацю. За підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», це партнерство сприятиме жвавому обміну культурою, знаннями та економічними можливостями між двома громадами.

«Ми в USAID пишаємося тим, що працюємо не лише з нашими партнерами на національному рівні, але й на рівні громад у сфері місцевого самоврядування, економічного розвитку та залучення громадян. Усе це сприяє прогресу України на шляху до демократичних реформ та вашої перемоги», – підкреслила  директор Офісу демократії та врядування USAID в Україні Енн Хоппер.

Угода між Енн-Арбором і Лубнами має на меті створити динамічний міст, що сприятиме інноваціям, підприємництву та взаємному зростанню. Ця співпраця є значним досягненням, що символізує єдність і співробітництво між континентами. Основні напрями включатимуть обмін знаннями, просування найкращих практик, муніципальне підприємництво та культурні обміни.

«Лубни відкриті до співпраці з проєктом USAID «ГОВЕРЛА». Тепер у нас є можливість встановити зв’язки з американським містом Енн-Арбор. Наші головні пріоритети в цьому партнерстві – розвиток житлово-комунальних послуг, охорона здоров'я, культура й освіта та безпека наших мешканців», – зазначив Олександр Грицаєнко, голова Лубенської громади.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» підтримуватиме реалізацію цього партнерства.

Наверх ↑