На честь Віктора Кравецького відкрили меморіальну дошку

Версія для друкуВерсія для друку

На честь Віктора Кравецького відкрили меморіальну дошку Знаково, що пам’ятна дошка встановлена саме на фасаді Лубенського обласного госпіталю ветеранів війни, який Віктор Миколайович очолював понад 30 років; його внесок у справу зміцнення структури медичного закладу, формування колективу фахових спеціалістів насправді є неоціненним.  Знаний лікар, неймовірно душевна, щира і безвідмовна людина – таким був Віктор Кравецький за життя. Численні друзі, колеги, пацієнти сьогодні, 19 вересня, стали учасниками заходу з нагоди відкриття меморіальної дошки, відвідали медичну установу, «зустрілися» з визначним лікарем у цих стінах, які стали для нього рідними, та ще й досі зберігають його енергетику.

Чимало теплих слів під час урочистого заходу прозвучало від міського голови Лубен Олександра Грицаєнка, від колективу виступила завідувач неврологічним відділенням Наталія Корж, від друзів – Володимир Дорош.

Право відкрити меморіальну дошку було надане дітям Віктора Кравецького. Потому присутніх запросили до актової зали госпіталю,  де за традицією багатьох років відбулася зустріч керівництва міста та району з колективом та пацієнтами госпіталю.

Від себе особисто та від імені голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко з визначною подією присутніх привітав перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко.  «Добре, що є заклад, який об’єднує  багатьох людей. Тривалий час тут отримували кваліфіковану допомогу ветерани Другої світової війни, нині це також і діти війни, і чорнобильці, і воїни АТО.  Їх усіх оточив увагою та необхідним медичним супроводом колектив госпіталю», - підкреслив Сергій Сіряченко.

Зі свого боку головний лікар медичної установи Олександр Бондаренко розповів про роботу закладу, висловивши переконання, що госпіталь і надалі надаватиме якісні медичні послуги мешканцям декількох районів області.

Наверх ↑