ПОДАРУНОК НА МИКОЛАЯ: ЖДАНІВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ОТРИМАЛА НОВИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ АВТОМОБІЛЬ

Версія для друкуВерсія для друку

ПОДАРУНОК НА МИКОЛАЯ: ЖДАНІВСЬКА АМБУЛАТОРІЯ ОТРИМАЛА НОВИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ АВТОМОБІЛЬ Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко взяла участь в заході, приуроченому офіційній  передачі спеціалізованого медичного автомобіля Жданівській амбулаторії  загальної практики сімейної медицини.

Урочиста зустріч проходила на території медичного закладу сьогодні, 19 грудня, за участю численних гостей та громади села, зокрема головного лікаря районного центру ПМСД Михайла Новаковського, сільського голови Жданівської сільської ради Наталії Пономаренко, завідувача Жданівської амбулаторії Лариси Бовкун, директора місцевого навчального закладу Іванни Демченко та багатьох інших.  Спецавтомобіль куплений за кошти обласного бюджету, які на таке вкрай потрібне населенню придбання спрямували депутати обласної ради Лариса Сухопар та Олександр Сиченко.

Тетяна Качаненко привітала колектив установи з довгоочікуваною радісною подією. Спеціалізований автомобіль, за її словами, дасть змогу значно оперативніше та якісніше надавати медичні послуги. «Це не один десяток врятованих життів та вчасно наданої допомоги. Без спільних зусиль різних гілок влади та використання можливостей бюджетів різних рівнів цього б не було. Однак, наше головне завдання – дбати про людей і на це орієнтована політика держави. Вдячна за всебічну допомогу у вирішенні цього питання своїм заступникам Сергію Сіряченку та Ігорю Нестеренку, а також голові районної ради попереднього скликання Олександру Темченку. Окрема вдячність сільському голові Наталії Пономаренко за турботу про односельців», - сказала Тетяна Качаненко, принагідно зупинившись на роботі, зробленій у цьому році на території сільської ради, ремонті доріг, покрівлі будинку культури, теплогенераторної у дитсадку тощо, та зосередила увагу на тих, питаннях, які найбільше турбують як районну владу, так і населення.

У свою чергу очільниця села Наталія Пономаренко та завідувач амбулаторією Лариса Бовкун висловили вдячність районній владі та депутатам обласної ради від громади села за придбання необхідного медичного автомобіля.

Наверх ↑