Свято на мотив Шевченка: в Ісківцях проведуть районний захід до Дня незалежності

Версія для друкуВерсія для друку

Свято на мотив Шевченка: в Ісківцях проведуть районний захід до Дня незалежності Сьогодні, 8 серпня, відбулася виїзна робоча зустріч голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко та начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмили Пазенко із сільським головою Ісковецької сільської ради Миколою Романютою щодо проведення районного свята до Дня незалежності України. Сам захід пройде 24 серпня біля реконструйованої Шевченкової криниці в Ісківцях.

Нині біля славнозвісної криниці проходять роботи з облаштування території відповідно до проекту щодо реконструкції криниці ім. Т.Г.Шевченка та благоустрою прилеглої території в с. Ісківці під назвою «Шевченкова криниця», який переміг  у обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області. Уже збудовано нову стаціонарну сцену, проведені деякі роботи з благоустрою. Втім, до проведення районного свята, як наголосив Микола Романюта, територія матиме відповідний вигляд і стане чудовим місцем для відпочинку та святкування лубенців та гостей.

У програмі заходу: підбиття підсумків жнив, тематична виставка сільських рад «У вінок шани Кобзареві», виступи кращих колективів Лубенщини, облаштування торговельних та фотозон, багато іншого. Про все це учасники детально поговорили під час зустрічі, спланувавши багато цікавих напрямків святкування.

Захід буде з родзинкою! Тож, запрошуємо усіх охочих до спільного святкування.

 

Наверх ↑