Учасники Коаліції 1325 Полтавщина окреслили плани на 2025 рік

Версія для друкуВерсія для друку

Учасники Коаліції 1325 Полтавщина окреслили плани на 2025 рік

 

Учасники Коаліції 1325 Полтавщина взяли участь у робочій зустрічі з питань координації гуманітарної відповіді на гендерно зумовлене насильство у Полтавській області.

У форматі офф- та онлайн представники стейкхолдерів, які опікуються питаннями підтримки осіб постраждалих внаслідок домашнього та гендернозумовленого насильства обговорили ряд нагальних питань щодо гуманітарного реагування на виклики сьогодення.
Зокрема презентовано оновлення від партнерів щодо їх активностей за своїми мандатами та сферами повноважень, заплановані заходи на найближчий період, а також загальні оновлення по ряду координаційних питань.
Також під час заходу проведені консультації щодо пропозицій до Плану гуманітарного реагування на 2025 рік з урахування різного рівня уразливості районів та громад області до воєнної агресії ворога.
Дякуємо Регіональній координаторці з протидії ГЗН у Полтавській та Харківській областях Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine Маргариті Трипольській за співпрацю та організацію зустрічі.
 

Наверх ↑