Усі мають дотримуватися комендантської години, – Дмитро Лунін

Версія для друкуВерсія для друку

Усі мають дотримуватися комендантської години

 

На засіданні Ради оборони області обговорили безпекову ситуацію на Полтавщині. Військові та правоохоронці акцентували, що почастішали випадки, коли жителі регіону порушують комендантську годину. В області протягом тижня щодня фіксують до десяти, а часом і більше випадків руху авто після опівночі.

 

«Обмеження воєнного часу на Полтавщині продовжують діяти. Наголошую: комендантська година на Полтавщині триває з 00:00 до 04:00. Усі мають її дотримуватися! Це питання безпеки. Перебуваючи на вулиці в цей період, ви додаєте роботи правоохоронцям і військовій службі правопорядку, адже вони мають перевірити кожну людину і з'ясувати причину порушення», – звернувся до жителів регіону начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

 

Наголосив, що дотримання комендантської години – необхідність. Це відповідальність кожного жителя області, організації, підприємства, установи.

 

«Війна триває. Якщо хтось раптом став менше це відчувати, то тільки завдяки важкій роботі Сил оборони України. Наш обов'язок – максимально їм допомогти. Зокрема й суворо дотримуючись безпекових вимог», – додав Дмитро Лунін.

 

 

Наверх ↑