Випускний у Лубенському лісотехнічному фаховому коледжі

Версія для друкуВерсія для друку

Випускний у Лубенському лісотехнічному фаховому коледжі

 

«Коледж  лісотехнічний, ми з тобою навічно», - обіцяли випускники, які сьогодні прощалися зі своєю альма-матер та вирушали у життя власним шляхом. Сьогодні відбувся випускний вечір  для групи  садово-паркового господарства.

Привітати молодих спеціалістів з отриманням документів про здобуття освіти завітали  начальник Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко, міський голова Олександр Грицаєнко, викладачі, батьки.

Тримаючи слово очільник району  побажав   молодому поколінню успішної реалізації найсміливіших планів, досягнення омріяних висот та щасливого майбутнього  під мирним небом України.. Також подякував викладачам за їх сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у виховання і підготовку фахових спеціалістів лісової галузі. Грамотою Лубенської районної військової адміністрації було нагороджено Олександра Герасименка -  за багаторічну сумлінну працю на ниві розбудови національної освіти.

 

Сьогодні  зі стін навчального закладу  в успішне професійне життя вийшли  20 юнаків та дівчат, на яких чекає важливий крок  - обрання майбутньої справи.

 

Наверх ↑