Вітання Сергія Сіряченка з Днем Конституції України!

Версія для друкуВерсія для друку

Вітання Сергія Сіряченка з Днем Конституції України!

 

28 червня 1996 року було прийнято Конституцію України — головний нормативно-правовий акт держави, який став ядром консолідації суспільства. Це, без перебільшення, національний скарб, що відображає нашу багату історію, глибоке коріння, європейську зорієнтованість народу.

Попри досвід життя в тоталітарній системі та наявність колоніального минулого, українцям завжди був властивий пошук норм і засад, які б регулювали взаємодію між населенням і владою — це, зокрема, робить нас частиною Європи та кардинально відрізняє від pociï.

Основний Закон зміг увібрати найкращі уявлення поколінь про гуманістичні цінності та правові відносини між суспільством і державою. Саме тому, Конституція сьогодні залишається моральним орієнтиром для громадян, юридично закріплює незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір.

Нехай же у день визначного державного свята у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на щасливе майбутнє. Переконаний, нам під силу збудувати суспільство, де пануватиме гуманізм, демократія, право і справедливість – все те, що декларує Конституція!

 

 

Начальник районної

військової адміністрації

Сергій Сіряченко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наверх ↑