Волонтерство в час війни, коли Україна виборює своє право на свободу — це ще один фронт, за який кожен із нас відповідальний

Версія для друкуВерсія для друку

Волонтерство в час війни, коли Україна виборює своє право на свободу — це ще один фронт, за який кожен із нас відповідальний

 

Сьогодні, 13 жовтня, в приміщенні Лубенської районної військової адміністрації відбулось нагородження грамотами  підрозділів БФ «Честь і Совість».

У заході взяли участь начальник Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко разом із заступниками Миколою Устименком та Євгенієм Сірченком, голова районної ради Тетяна Качаненко та її заступник Оксана Цимбал, голова БФ «Честь і Совість» Оксана Каневська, волонтери.

За активну участь у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України під час повномасштабної російської агресії, виготовлення маскувального захисту для ЗСУ, сумлінну самовіддану працю та патріотизм представників підрозділів благодійного фонду відзначили грамотами Лубенської районної військової адміністрації.  

Сергій Сіряченко подякував всім, хто докладає свої зусилля задля Перемоги та вірить у наше майбутнє.

Він зазначив:«Без величезного героїзму і надзусиль тисяч людей наша нація не була б такою сильною, як вона є. І волонтери, які з перших днів долучились у підтримку наших Збройних Сил України і всієї нашої країни – стали опорою для військових, для кожного, хто потребував допомоги. І це дуже цінно. У рамках різноманітних організацій, гуманітарних штабів, у складі команд або самостійно ви намагались робити максимум можливого і неможливого. Ця згуртованість наближає нас до Перемоги».

 

Наверх ↑