Звернення начальника Лубенської районної військової адміністрації до Дня вшанування захисників Донецького аеропорту в Україні

Версія для друкуВерсія для друку

Звернення начальника Лубенської районної військової адміністрації до Дня вшанування захисників Донецького аеропорту в Україні

 

Сьогодні ми вшановуємо незламних Героїв Донецького аеропорту, які 242 дні боронили Донецький аеропорт.

За стійкість і незламність українських захисників назвали “кіборгами”. Вони стали символом мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної держави.

Кіборги” вистояли, не вистояв бетон”, – фраза, яка ввійшла в історію разом із подвигом українських воїнів. Бої за Донецький аеропорт - одні з найзапекліших у війні на сході. Звитяжна оборона летовища стала символом незламності та бойового духу нашого війська, а їхній подвиг забуттю не підлягає.

Сьогодні воїни продовжують стримувати ворога, тим самим доводячи усьому світові, що українська нація  незламна та непереможна. З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну у лютому 2022 року "кіборги" знову зі зброєю у руках боронять  Батьківщину.

В День пам’яті захисників Донецького аеропорту, Збройні Сили України мужньо тримають стрій… Як тримали його «кіборги»! Для нас зараз – це не просто історія. Це приклад того, як треба боротись за нашу країну. Коли людська стійкість міцніша за сталь і бетон. Коли вистояти практично неможливо, але стояти треба до кінця. Коли честь і гідність понад усе.

Кіборги назавжди залишаться в історії символом непереможності України!

Пам’ятаємо і вклоняємось нашим героям!

 

 

Начальник районної

військової адміністрації

Сергій Сіряченко

 

 

 

 

 

 

Наверх ↑