4 жовтня – День учителя

Версія для друкуВерсія для друку

4 жовтня – День учителя Шановні освітяни Лубенщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, яке щороку відзначається у першу неділю жовтня.

День учителя – це ще один привід висловити вам нашу невимовну вдячність та повагу. За ваші великі серця, в яких достатньо місця для всіх учнів, за втомлені очі, що стежать за успіхами, перемогами  й поразками вихованців, за слова підтримки у тяжкі хвилини, за знання, що їх ви так терпляче вкладаєте у дитячі часом легковажні голови, за щире напуття у доросле життя – низький уклін вам та довічна шана, дорогі наші педагоги!

Попередній і нинішній навчальний рік став справжнім викликом для освітньої галузі. Педагогам доводиться переглядати й змінювати свій звичний підхід до навчання, підлаштовуватися до нових реалій! Однак, розуміючи необхідність протиепідемічних заходів, всі ви відповідально поставилися до нововведень, за що я вам щиро дякую.

Вітаю вас з професійним святом, хай у цей день лагідне осіннє сонечко посміхається вам з височини, зігріваючи тіло й душу, як ви щодня зігріваєте дитячі серця, нехай доля завжди повертається до вас обличчям, даруючи натхнення, енергію, бадьорість, позитив. Нехай ваш дім буде повною чашею, на життєвій дорозі стрічаються тільки добрі люди, в душі панує спокій та любов. Здоров’я вам, щастя, здійснення мрій та планів, добра та добробуту, дорогі наші вчителі!

 З повагою виконувач

обов’язки голови райдержадміністрації                                   Сергій Сіряченко

Наверх ↑